top of page

Riitan Herkku

Pakkausten taitto

Asiakkaasta

Suunnittelu ja toteutus

Tämä projekti on toteutettu työharjoittelussa Mainostoimisto ILMEellä.

Riitan Herkku on suomalainen perheyritys, joka tekee monenlaisia herkkuja suolaiseen ja makeaan nälkään. Senttipizza -tuoteperhe on entuudestaan tuttu ja tunnettu, mutta nyt se sai pakkausuudistuksen.

Riitan Herkun Senttipizzojen pakkausuudistus saapui työpöydälleni maaliin vietäväksi. Pakkausten graafinen ilme oli hyväksytetty asiakkaalla jo ennestään, mutta pakkauksiin tuli vielä muutamia muutoksia. Ensinnäkin tuoteperheeseen oli tulossa uutena makuna Kinkku-Ananas Senttipizza (myöhemmin tuoten nimettiin Hawaii Senttipizzaksi).

Asiakkaan toiveiden mukaan pakkausuudistuksen myötä joidenkin pakkausten värit muuttuisivat ja minun tehtäväni oli toiveiden pohjalta tehdä uudet väriehdotukset pakkauksiin. Tein pari eri kokonaisuutta väriehdotuksista ja tein asiakkaalle niistä koonnin, jossa perustelin väriehdotuksia ja valintojani.

Lopuksi taitoin jokaiseen pakkaukseen tuotetiedot. Kaikki muutokset varmistettiin asiakkaalla, että ne vastasivat odotuksia. Pari pakkausta jäi vielä tuotetietojen osalta vaiheeseen, kun työharjoitteluni loppui, mutta ehdin sitä ennen tekemään suurimmasta osasta pakkauksista valmiit painoaineistot.

Toteutetut palvelut

  • Elementtien muokkailu ja asettelu

  • Väriehdotukset asiakkaalle

  • Tuotetietojen taitto

bottom of page