top of page

Kalaneuvos

Pakkausten taitto
Kalaneuvos Liekki loimutettu kirjolohifilee
Kalaneuvos Liekki loimutettu lohifilee
Kalaneuvos Liekki loimutettu kirjolohifilee pala
Kalaneuvos Liekki loimutettu lohifilee pala
Kalaneuvos Loimutettu Liekki tuoteperhe

Asiakkaasta

Suunnittelu ja toteutus

Tämä projekti on toteutettu työharjoittelussa Mainostoimisto ILMEellä.

Kalaneuvos on suomalainen perheyritys, joka valmistaa monenlaisia kalatuotteita. Loimutettu Liekki -tuoteperhe on uutuus, joka kelpaa tarjottavaksi sekä juhlapöytään että ihan tavalliseen ruokapöytään.

Voit lukea tuoteperheestä lisää Kalaneuvoksen sivuilta.

Kalaneuvoksen pakkauksissa on toistuva visuaalinen ilme ja se pätee myös näihin lohi- ja kirjolohifilee pakkauksiin. Grafiikat pakkauksiin oli jo määriteltynä kun sain projektin työstöön, joten minun tehtäväni oli taittaa grafiikat, tekstit ja muut elementit stanssiin. Isomman filee-pakkauksen lisäksi tein pienemmän fileepala -pakkauksen, jonka taitoin samoilla elementeillä kuin isommankin.

 

Säädin taustavärien kontrastia ja värikirkkautta, jotta lohi- ja kirjolohifilee erottuvat selkeästi toisistaan ja tekstit erottuvat taustaväristä. Muokkasin myös taustakuvaa, jotta se asettuisi paremmin pakkauksen asetteluun ja taittoon. Ennen kuin tein valmiit painoaineistot, tarkistin huolellisesti mm. leikkuulinjat ja pakkausten yhtenäisyyden.

 

Lopuksi tein mockupit eli tuotekuvat. Nämä kuvat löytyvät Kalaneuvoksen tuotekuvapankista.

 

Pidin tiiviisti yhteyttä asiakkaaseen varmistaakseni, että kaikki muutokset vastasivat heidän odotuksiaan. Olen tyytyväinen lopputulokseen, jonka olen pääsyt myös näkemään fyysisenä tuotteena kaupan hyllyllä.

Toteutetut palvelut

  • Pakkauksien taitto stansseihin

  • Mockupit eli tuotekuvat

bottom of page