top of page

Framed Floral Collection

Vaatemallisto
Palanen päättötyö vaatemallisto Framed Floral Collection

Tietoa projektista

Osana opintojani tein päättötyönä vaatemalliston, jonka suunnittelin oman brändini pohjalta. Suunnittelin vaatteisiin grafiikat ja painatin ne vaatteisiin. Seuraavaksi valokuvasin valmiit vaatteet studiossa ja editoin valokuvat. Lopputuloksena on valmis vaatemallisto ja kuvagalleria.

Tämän projektityön tarkoituksena oli selvittää, miten voin käyttää suunnittelemiani grafiikoita ja käytettyjä vaatteita luodakseni uusia ja uniikkeja vaatekappaleita. Tavoitteeni oli myös selvittää, millaisia materiaaleja ja työvälineitä tarvitaan tämän tyyppisen vaatemalliston suunnitteluun ja toteuttamiseen.

 

Taustalla on kasvava kiinnostus kierrätystä ja kestävyyttä kohtaan muotialalla. Olen huomannut, että yhä useammat kuluttajat ovat kiinnostuneita ostamaan vaatteita, jotka on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista tai jotka ovat muuten ympäristöystävällisiä. Haluan tarjota uudenlaisen näkökulman kestävään muotiin, jossa vanhoista materiaaleista ja suunnittelemistani grafiikoista luodaan uusia ja uniikkeja vaatekappaleita.

Lisää projektin suunnittelusta ja työvaiheista voit lukea täältä.

Toteutetut palvelut

  • Grafiikan suunnittelu ja painatus vaatteisiin

  • Valmiin malliston valokuvaus

  • Valokuvien editointi

bottom of page