top of page

Hartwall Viinisi

Myyntiesitteiden taitto
Hartwall Viinisi myyntiesitteet kesä ja syksy 2023

Asiakkaasta

Suunnittelu ja toteutus

Tämä projekti on toteutettu työharjoittelussa Mainostoimisto ILMEellä.

Hartwall Viinisi jakaa esimerkiksi Instagramissa inspiraatiota Hartwallin maahantuomista viineistä, jotka löytyvät Alkon valikoimasta. Myyntiesitteiden tarkoitus jakaa samaa inspiraatiota Alkon myymälöihin, erityisesti päättäville tahoille. Myyntiesitteissä esitellään Hartwallin valikoiman uutuuksia ja uudistuksia, sekä suosituksia ja suosikkeja. Taitoin myyntiesitteet kesälle ja syksylle 2023.

Molempien esitteiden taittoprosessi oli melko samanlainen. Sain asiakkaalta tuotetiedot, tuotekuvat ja muut sisällöt, jonka jälkeen aloitin taiton. Teksteihin oli määriteltynä tekstityylit ja tuotetiedoille oma järjestyksensä, mutta kaikki on pitkälti kuitenkin omaa taitto-jälkeä.

Toin mielenkiintoa taittoon erilaisin keinoin: Etsin kuvapankista kuvia ja grafiikoita, testailin erilaisia väriyhdistelmiä, valitsin otsikoihin erilaisia kirjasintyylejä ja muuta vastaavaa.

Joillakin sivuilla oli tilan ja materiaalin paljouden kanssa haasteita, mutta olen tyytyväinen tekemiini ratkaisuihin. Sen lisäksi, että osaa tehdä taitosta visuaalisesti miellyttävän, on tärkeää myös osata löytää tasapaino tilankäytön, visuaalisen hierarkian, selkeyden ja ymmärrettävyyden välillä.

Toteutetut palvelut

  • Kesän myyntiesitteen taitto

  • Syksyn myyntiesitteen taitto

bottom of page